Thursday, June 04, 2015

Hilang

Assalamualaikum...

Pen drive i hilang. Puas cari tak jumpa jugak. Banyak gambar g jejalan i simpan dalam pen drive ni.

Letak atas meja konsul. My son, Adib alihkan atas  kotak meja rotan masa nak iron baju sekolah g kelas tambahan pagi Sabtu lepas. Then I keluar pegi jumpa dentist nak cuci gigi. Dari situ, gerak g rumah jiran. Mereka buat kenduri anak nak bertunang. Lepas balik ke rumah, mandi segala, carik-carik pen drive nak update blog, pen drive hilang! (Nak gelak ke nak nangis?)

Sampailah sekarang. Cari dan cari tetapi still tidak ketemu.

Geram aih! Tapi tak buleh buat apa pun dah. I update blog guna gambar di Instagram aje kalau gitu.

Aci tak?

No comments: