Saturday, January 09, 2016

emosi ini

Assalamualaikum...

Seringkali aku mengambil tindakan tanpa berfikir panjang terlebih dahulu. Membuta tuli dalam tak pasti. Dan cuba teka apa yang terjadi? Pastilah aku yang duduk menggigit jari.

Suka benau beremosi. Entah apa-apa jew. Padahal tak de benda pun. Saje je nak menarik perhatian. Especially dengan encik suami. Mujurlah dia paham perangai si isteri yang penuh dengan sensasi. hihihi.

Okeylah. Nak g naik bilik atas jap. Nak berkemas bilik stor. Buang apa-apa yang patut. Buat semak rumah je kan simpan lelama?

Ada masa nanti, aku update belog lagi ye?

Muah ciked!!!

2 comments:

Anonymous said...

rajin2lah update....

Ruziawati Yusof said...

Thanks banyak² sudi support kita!😉