Wednesday, August 03, 2016

S.A Cafe, Temerloh

Assalamualaikum,

Actually dah lama makan kat sini. Kita pergi on 29.5.2016 yang lepas. First time try makan here. Sesaja mencuba makanan di tempat baru. Likasi S.A Cafe ni terletak di belakang Paparich, Dynaton Bukit Angin, Temerloh.

Rasa air dan makanan not so bad. Boleh je nak repeat pergi lagi. Cumanya belum berkesempatan masa tu. Sesaja try makan kat kedai situ. Kemudian try kedai sini pulak. Kan? Sebab kedai makan di Temerloh ni dah merata-rata tumbuhnya. Banyak. Pesat sekali. Dah banyak page kat Facebook tu kita like. Ada yang sudah kita cuba. Ada yang masih belum pergi lagi. Akan kita jejak one fine day nanti. Pastu kita update kat belog kita okay? Share dengan korang.

Kita ingat² lupa food yang diorder masa ni. If I'm not mistaken, kita order Chicken chop, Chicken Grill, Chicken Grill Combo dan Spaghetti Bolognese.

Service agak lambat. May be sebab ada 3 orang pelanggan (1 meja sebelum kami sampai). Layanan staff pula, mesra dan terbaik. Very friendly gitu.

Senang² ada masa nanti, kita repeat datang makan kat sini lagi iya?😉

Okay. Nak masuk tidur dulu. Esok² kalau kita rajin, kita update belog lagi 💃

1 comment:

Anonymous said...

Nampak cool tmpt ni, siap ada moto besar lg.. Temerloh makin pesat membangun, tu yg mcm2 kedai mkn bukak.. untunglah siapa2 duduk kat tloh