anak bujang ummi

Assalamualaikum,

Kita nak sambung sikit pasal cerita anak bujang kita 😁

Alhamdulillah, lepas dapat second runner up dalam public speaking wakil rumah sukan last month, (serupa last year jugak), English teacher serap Abang Adib masuk team debate pula. 

(Actually Kakak Nur ambil bahagian juga but in malay. Wakilkan rumah sukan juga. Tapi tak dapat top 3. It's okay my dear 😘. Yang penting, pengalaman yang dia dapat dan timba. Nak jugak dia take part tu. Terkejut Ummi bila dia cakap masuk acara ni🤔. Sebab Ummi tahu Kakak Nur ni pemalu orangnya😅. Ummi tak ada gambar Kakak Nur sebab ini acara tertutup😢. Video Abang Adib tu teacher dia yang record dan hantar via WhatsApp) 

Alhamdulillah, pada Kejohanan Sukan Dan Ilmiah Sekolah-Sekolah Menengah Agama Pahang (Masisupa) Zon 3 2017 yang diadakan di Sekolah Menengah Agama Chenor, english team debate Abang Adib menjadi juara dan dapat melayakkan diri untuk ke peringkat pusat pula di Kulliah Al-Lughah Waddin As-Sultan Abu Bakar Pekan, Pahang Darul Makmur pada 17.3.2017. This coming Friday! Begitu juga dengan team sukan. Congratulations once again kepada sekolah anak-anak ummi ni, Sekolah Menengah Agama Al-Khairiah, Temerloh​ kerana menjadi juara keseluruhan untuk Masisupa tahun ini! 💪

Good job guys! "Keep rocking" bak kata Abang Adib dekat Instagram dia. Hopefully mereka dapat perform yang terbaik nanti👌 Jikalau tiada rezeki, at least mereka dah cuba sebaik yang mungkin. Pengalaman tu amatlah "priceless" sekali kan korang?

Doakanlah juga eh 🤗? Insya Allah. Terima kasih 😉

Comments

Popular posts from this blog

Klana Beach Resort, Port Dickson

SAVE BABY TAQHIF