Tuesday, April 29, 2014

The Legend Resort, Cherating ~Day 2~

Assalamualaikum...

13.4.2014

Kami turun breakfast sekitar jam 8.30 pagi. Cafe sesak dengan orang ramai. Semua makanan sedap terasa di anak tekak. Kopi dia memang best. Nasi Dagang tu rasanya habis awal. Orang yang datang dalam pukul 9.30 pagi dah tak dapat makan. Chef masak Mee Goreng sebagai ganti.

Moral of the story, kalau tidur di hotel kena bangun breakfast awal. Boleh makan sedap-sedap. Hihihi...
Seronok makan ramai-ramai gini. Borak-borak, gelak-gelak.

Kelihatan Honey dok berjalan dengan Uncle Hafiznya. Tak hiraukan Ummi dan Abahnya pun. Makan pun dengan isteri dan anak-anak Uncle Hafiz. Sementelah Uncle Hafiz punya 2 anak teruna. Gedik jew aku nengokkan anak dara aku ni.

Jangan over ye Honey! Hiks...

Selepas bersarapan, kami lepak berehat di dalam bilik masing-masing. At 12.00 noon, kami keluar check out bilik.

Bye-bye The Legend! Ada masa nanti, aku akan pulang ke pangkuanmu. Kau tunggu aku kembali ya? Hihihi...

A million thanks to Mr. Hubby yang membawa kami jalan-jalan cari makan di Kuantan dan Cherating. Next trip ke mana pula ye Abang? Haaa can't wait!

No comments: