Thursday, October 23, 2014

Klana Beach Resort, Port Dickson

Assalamualaikum...

16.9.2014

Hari ke dua kami di Klana Beach Resort, Port Dickson. Turun breakfast di cafenya. Nice cafe guys! Yang paling I rasa tertarik nak makan ialah Pisang Rebus yang dimakan bersama Kelapa Muda, Gula Merah dan Pulut. So em, em, emmmmmmm. Yums!

Breakfast makan semua sedap. Amat berpuas hati. Selepas perut terisi, kami berjalan di sekitar hadapan resort untuk melihat pemandangan pantai. So breathtaking views.

*Sila rujuk gambar*

Selepas berehat seketika di dalam bilik, kami pun keluar untuk check out.

Klana Beach Resort, Port Dickson. Kamu tunggu aku datang lagi. Nanti.

Tunggu tau! Tunggu! Cepat atau lambat kamu tunggu sahaja di situ diam-diam.

Tunggu saja aku datang.

1 comment:

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

memang nampak sedap menu breakfast dia T....
Pantai dia tak boleh mandi ke T? nampak mcm lengang & mcm tak sesuai utk mandi je... perhaps..ada kolam renang kat situ yg lebih best utk mandi manda kot..