Monday, November 03, 2014

Restoran Mee Tarik Warisan Asli, Sg. Besi

Assalamualaikum...

16.9.2014

Dari Klana Beach Resort, Port Dickson, kami terus ke sini. Lunch di Restoran Mee Tarik Warisan Asli, Sg. Besi. First time kami datang ke sini setelah tidak tertahan rasa mahu mencuba. Sudah bertahun-tahun cuba nak datang. Finally, dapat jugak merasa.

Ketika menjamu selera, terimbau memori ketika makan-makan di Guangzhou, China hampir setahun yang lalu. Tooth Pick Lambnya seenak rasa Satey di sana. Cuma Satey di Guangzhou lagi enak dimakan ketika masih panas-panas. Garlic Noodlesnya juga. Lembut je rasa. Super duper delicious nak bagitahu kat korang ni!

Hubby dan anak-anak pula  makan Nasi. Akan repeat untuk datang ke sini lagi. Tengah menulis dan melihat gambar-gambar ni pun dah buat aku menjejes air liur tau! Haish!

Hai Mr. Hubby, bilalah nak bawa I pergi lagi ni?!

1 comment:

miesha said...

makan kat sini memang best sangat.
sekarang kat Seksyen 8, Bandar Baru Bangi pun baru bukak restoran cawangan ke 5 mee tarik warisan.