Thursday, July 14, 2016

Duit Raya

Hi there.

Kali ni nak bercerita tentang sampul duit raya. Ini di antara koleksi sampul duit raya yang kita simpan sejak beberapa tahun yang lepas. Rezeki anak³ gitu. Alhamdulillah.

Ada lagi tersimpan kat tingkat atas. Kita collect sebab design sampul yang cecantik sangat. Nak² kalau warnanya soft pink gitu.

Untuk tahun ni sampul yang paling kita tersuka sangat ialah by Petronas, Sime Darby, Melaka Premium Outlet dan Brands Outlet. Maybank kuning diraja gitu. Ceria menyerlah. Aeon pun cantik jugak. Tapi kita dah beri semua kat orang. Tak tinggal sekeping pun. Warna pink dia cantik. Huhuhu.

2 comments:

Anonymous said...

Nak duit raya gak.... hihi

Ruziawati Yusof said...

Kalau dah kahwin tak dapat duit raya dah. Kalau bujang kita boleh bagi. Hiks.